Het voelt een beetje als ‘Ik vertrek’

De afgelopen jaren hebben wij met enorm veel plezier in Millingen aan de Rijn gewoond en gewerkt. In ons B&B mochten wij vele wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers ontvangen. In onze kookstudio stonden (soms nog tot ’s avonds laat…en ook éénmaal zonder licht en electra) altijd vele potjes en pannetjes te pruttelen terwijl met een glaasje wijn gezellig werd bijgepraat; terwijl Bart juist met mensen de Millingerwaard in trok voor teambuilding, coaching of trainingen.

We gaan Millingen aan de Rijn en haar inwoners enorm missen. Via deze weg willen we dan ook de vele nieuwe vrienden, kennissen, gasten (en klanten) en bijzondere personen die ons met open armen – in dit dorp tussen rivier en grens – hebben ontvangen, enorm bedanken. We voelden ons hier direct thuis en hopen dat jullie ons in Zuid-Limburg nog een keer komen opzoeken.

Nu gaan we niet naar het buitenland, zoals in het tv programma, maar naar Zuid-Limburg waar onze ‘roots’ liggen. Van mij wat directer, maar ook de opa van Bart komt uit het zuiden van Nederland. In Millingen laten we ons prachtige B&B achter, maar gelukkig hebben we twee fantastische mensen gevonden die met liefde en plezier onze activiteiten gaan voortzetten. De B&B en kookstudio blijven dan ook gewoon geopend (www.bedandbreakfastmillingen.nl). Wij wensen Jenny en Steven enorm veel plezier en heel veel succes!

Voor ons geldt dat we ons droompand helaas nog niet gevonden hebben, dus verhuizen we tijdelijk naar een gemeubileerde vakantiewoning. Al onze spullen gaan in de opslag en als het moment er is, hupsakee, in 1 x naar ons nieuwe pand. In september verwachten wij ons tweede kindje! We willen in deze bijzondere periode de tijd voor elkaar nemen en ervan genieten. In de tussentijd zoeken we met veel passie verder naar ons mooie nieuwe stulpje!

Onze avonturen kan je straks volgen via deze website www.bedanddinner.nl. Zeker weten dat je niets mist? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

Heel veel liefs,
Cecile, Bart en Jona