Over ons

Wij zijn Bart en Cecile Wittkampf – Hannen met 2 lieve zoontjes Jona (3) en Kalle (1). Wij hebben elkaar ontmoet als collega’s in Leiden. Bart (uit Schoonhoven) studeerde daar bestuurskunde en heeft ook een jaar in Canada gestudeerd en deed vrijwilligerswerk in Indonesië. Cecile (uit Bingelrade) studeerde ontwikkelingsstudies in Nijmegen en heeft daarna een paar jaar in Nicaragua vrijwilligerswerk gedaan. Toen we in Leiden woonden, bleek dat we toch wat anders wilden.

Het kriebelde, en zo geschiedde, ik wilde graag gaan koken voor gasten en ben begonnen met Cecilekooktvoorjou: catering en een ieniemienie huiskamerrestaurant in Leiden. Het eerste jaar werd ik – geheel onverwacht – ‘bekroond’ als IENS Topper 2011, wat een eer.
Bart wilde zijn passie voor mensen meer kunnen inzetten en deed een Post-Hbo studie Coaching en Begeleiding. en begon met zijn organisatie Coach&Psycholoog waarin hij veel heeft kunnen betekenen voor diverse organisaties als teamcoach. Daarna pakten we onze biezen en startten een B&B, kookstudio en coachingsbedrijf in Millingen aan de Rijn. Een geweldige tijd, mooie ervaringen, lieve mensen, fantastische opdrachten, waaronder een Wie is de Mol-spel voor 85 personen. In 2015 kregen we een Booking-award met een 9,6!

En toen…kwam er een zoontje Jona en een 2e zoontje Kalle… en toen wilden we terug naar de roots: Zuid Limburg – het is hier ook zo mooi! We wilden al onze activiteiten combineren en samenvoegen, het liefst in een mooie boerderij met uitzicht over de landerijen midden in het Heuvelland. De zoektocht begon en na anderhalf jaar vonden wij onze droomplek: Hoeve Hurpesch!