Bijzonder trouwen, of iets anders vieren!

Uniek, bijzonder, intiem, kleinschalig je speciale gelegenheid vieren! Dat kan bij ons! Wij hebben een passie om je verblijf bij ons echt speciaal en op maat te maken. Indien gewenst nemen we elke zorg uit handen, van de catering tot de bloemetjes en de styling.

Een lange tafel in het gras, mooi gedekt, lieflijk, heerlijk genieten met je beste vrienden en familie en jullie bruiloft vieren. Uit de kookstudio en of de pizza-oven toveren wij heerlijkheden die op tafel komen. Of we koken buiten, in de vorm van een bijzondere bbq of boven een echt vuurtje. Bij aankomst zoete lekkernijen of Limburgse vlaai met bubbels of een feestelijk ontbijtje voor jullie en je gasten. Dit alles terwijl je met je naasten in de prachtige vakwerkboerderij verblijft en geniet van de mooie uitzichten en omgeving.

Neem contact met ons op om jullie (trouw)plannen te bespreken. We ontmoeten je graag op Hoeve Hurpesch.

Hoeve Hurpesch ligt middenin een stilte -en natuurgebied. Indien je bij ons iets speciaals wilt vieren dan vragen wij je om rekening te houden met de dieren, natuur en omwonenden. Praktisch betekent dit dat luide muziek e.d. geen optie is.