Bijzonder trouwen, of iets anders vieren!

De prachtige Rijksmonumentale Hoeve, de mooie weide en prachtige ligging in een natuurgebied langs de geul maken Hoeve Hurpesch tot een unieke trouwlocatie. De Hoeve ligt midden tussen de glooiende heuvels van het met 5 sterren bekroonde Zuid-Limburgse Heuvelland.

Bij ons is het mogelijk om op een bijzondere, intieme en kleinschalige (max 60 personen) manier te trouwen (of een andere speciale gelegenheid te vieren). Je huurt de hoeve exclusief voor jullie eigen gezelschap. Wij regelen een geweldig ontbijt voor jullie en je gasten en op vrijdagavond desgewenst een pizza-avond. Alle overige zaken stem je af met onze weddingplanner of regel je zelf (tot max 30 personen). Op een doordeweekse dag – zonder overnachting – kan ook!

Trouwen met de charme van Italië, de warmte van Frankrijk, maar dan gewoon lekker dichtbij.

Vanwege de bijzondere ligging zijn versterkte muziek en feesten niet mogelijk. Feesten is erg leuk in een van de vele kroegjes en locaties in Mechelen, waar je met elkaar via een prachtige wandeling van tien minuutjes door de velden naar toe loopt.

Trouwen bij ons gaat altijd in combinatie met een huur van Hoeve Hurpesch en Het Bakhuisje van Vrouw Holle. Vanaf 2024 regelen wij alleen nog een pizza-avond en ontbijt en al het andere regel je zelf in samenwerking met onze weddingplanner FBLS Weddings. In het weekend is daghuur niet mogelijk.

Wij zijn géén feestlocatie! Het is wel mogelijk om in de avond uit te wijken naar een aantal mooie locaties in de buurt voor een avondfeest.

Neem contact met ons op om jullie (trouw)plannen te bespreken. We ontmoeten je graag op Hoeve Hurpesch.

Indicatie:
Huur en verblijf, incl. hotelpakket Bijzonder Trouwweekend 30 gasten v.a. € 8200 (2 nachten)
Incl. geheel verzorgde pizza-avond en 2x luxe ontbijt voor jullie en jullie gasten.
Optioneel: ceremoniesetting, decoratie, borrel, taart, barretje(s), diner in de wei op offerte basis i.s.m. FBLS Weddings.
Tot 30 personen mag je zelf het een en ander regelen. Bij meer dan 30 personen is het noodzakelijk om FBLS Weddings in te huren voor alle regelzaken rondom de ceremonie, borrel en evt. diner.