Bijzonder trouwen, of iets anders vieren!

De prachtige Rijksmonumentale Hoeve, de mooie weide en prachtige ligging in een natuurgebied langs de geul maken Hoeve Hurpesch tot een unieke trouwlocatie. De Hoeve ligt midden tussen de glooiende heuvels van het met 5 sterren bekroonde Zuid-Limburgse Heuvelland.

Bij ons is het mogelijk om op een bijzondere, intieme en kleinschalige (max 60 personen) manier te trouwen (of een andere speciale gelegenheid te vieren). Je huurt de hoeve exclusief voor jullie eigen gezelschap en verblijft op basis van een hotelconcept. Dat wil zeggen dat we ervoor zorgen dat jullie verblijf geheel verzorgd is. We zorgen voor een uniek & bijzonder trouwweekend! Of op een doordeweekse dag – zonder overnachting – kan ook!

Bij aankomst zoete lekkernijen of Limburgse vlaai, een ja-woord in de tuin met daarna bubbels en aansluitend een lange tafel in het gras, mooi gedekt, lieflijk, heerlijk genieten. Eventueel omlijst met akoestische muziek zoals een jazz-duo of gitaarmuziek. Uit de kookstudio en of de pizza-oven toveren wij heerlijkheden die op tafel komen. Of we koken buiten, in de vorm van een bijzondere bbq of boven een echt vuurtje. Trouwen met de charme van Italië, de warmte van Frankrijk, maar dan gewoon lekker dichtbij. Alles wordt met liefde door ons verzorgd, het is dan ook niet mogelijk om met een externe cateraar te werken.

Vanwege de bijzondere ligging zijn versterkte muziek en feesten niet mogelijk. Feesten is erg leuk in een van de vele kroegjes en locaties in Mechelen, waar je met elkaar via een prachtige wandeling van tien minuutjes door de velden naar toe loopt.

Trouwen bij ons gaat altijd in combinatie met een huur van Hoeve Hurpesch en Het Bakhuisje van Vrouw Holle en de volledige verzorging en ontzorging van jullie en jullie gasten. We bieden een totaalpakket en doen alles op maat en in overleg met jullie. In het weekend is daghuur niet mogelijk.

Wij zijn géén feestlocatie! Het is wel mogelijk om in de avond uit te wijken naar een aantal mooie locaties in de buurt voor een eventueel avondfeest.

Neem contact met ons op om jullie (trouw)plannen te bespreken. We ontmoeten je graag op Hoeve Hurpesch.

Geheel verzorgde unieke trouwdag vanaf € 6500
Geheel verzorgd uniek trouwweekend vanaf € 10.000
Optioneel: stretchtent, prikverlichting, decoratie, ceremoniesetting, tafelsetting, en andere speciale (catering)wensen.