Teambuilding

Wij organiseren een aantal uitdagende en avontuurlijke groepsactiviteiten waarbij samenwerking centraal staat. Teambuilding verbetert de onderlinge samenwerking, vergroot vertrouwen en efficiëntie en creëert sociale binding. Daarnaast staan onze activiteiten garant voor een gezellige en leuke dag!

In onze teambuildingsactiviteiten combineren we mentale (puzzels, vraagstukken) en fysieke actdiviteiten waarbij we rekening houden met de samenstelling van de groep en jouw wensen. Onze insteek is dat in een team iedereen mee moet kunnen doen. Dus ook iemand die slecht ter been is of een minder goede conditie heeft. Elke activiteit kent elementen van samenwerkingvertrouwencommunicatie en leiderschap.  Onze programma’s en activiteiten worden doorgaans op maat samengesteld zodat deze perfect aansluiten bij de verwachtingen, wensen en doelstellingen van jullie team.

Indien gewenst regelen wij ook de catering, waarbij wij samenwerken met diverse bijzondere partners die zoveel mogelijk verantwoord, lokaal en biologisch werken.

Op maat

Teambuilding op maat: we combineren de ontwikkelingsvraag van jullie team of organisatie met de juiste methodiek en organiseren hierbij een passende activiteit.
Hebben jullie alleen behoefte om met jullie team een fantastische memorabele dag te hebben, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Een greep uit de mogelijkheden

Schapendrijven voor teams, bij Hoeve Hurpesch! v.a. € 45

Wie is de? – spel v.a. € 45

Sjravelrun: bootcamp meets obstacle run. Fantastisch! v.a. € 60

Wijn & Spijs: rondwandeling naar St Martinus, incl. rondleiding € 40

Mystery Box Kook-challenge v.a. € 75

Bruggen bouwen v.a. € 75

Cook & Coach v.a. € 75