Teambuilding

Wij organiseren een aantal uitdagende en avontuurlijke groepsactiviteiten waarbij samenwerking centraal staat. Teambuilding verbetert de onderlinge samenwerking, vergroot vertrouwen en efficiëntie en creëert sociale binding. Daarnaast staan onze activiteiten garant voor een gezellige en leuke dag!

In onze teambuildingsactiviteiten combineren we mentale (puzzels, vraagstukken) en fysieke actdiviteiten waarbij we rekening houden met de samenstelling van de groep en jouw wensen. Onze insteek is dat in een team iedereen mee moet kunnen doen. Dus ook iemand die slecht ter been is of een minder goede conditie heeft. Elke activiteit kent elementen van samenwerkingvertrouwencommunicatie en leiderschap.  Onze programma’s en activiteiten worden doorgaans op maat samengesteld zodat deze perfect aansluiten bij de verwachtingen, wensen en doelstellingen van uw organisatie. Graag denken we samen met u over doelen, methodes en activiteiten.

Indien gewenst regelen wij ook de catering, waarbij wij samenwerken met diverse bijzondere partners die zoveel mogelijk verantwoord, lokaal en biologisch werken.

Onze teambuilding bestaat uit een mix van theorie en praktijk en wordt altijd begeleid door een ervaren teamcoach en (afhankelijk van de activiteit) een gids of specialist.

Op maat

Op aanvraag organiseren we een teambuildingsactiviteit die naadloos aansluit op de behoefte van jullie organisatie. We combineren de ontwikkelingsvraag van jullie team of organisatie met de juiste methodiek en organiseren hierbij een passende activiteit.

– Welke leerdoelstelling heeft jouw team of organisatie (bijv. samenwerken/ communiceren/ vertrouwen/ leiderschap)?
– Wij zorgen voor een methodiek die aansluit bij de gekozen leerdoelstelling (bijv. teamrollen van Belbin/ Kleuren van Caluwe/ Roos van leary/ kerncompetenties).
– Samen bekijken we welke activiteit/ activiteiten het beste bij jouw team en de gekozen leerdoelstelling past.