Reserveren & Prijzen

Wil je Hoeve Hurpesch reserveren voor een vakantie, kookworkshop of zakelijke bijeenkomst dan vinden wij dat natuurlijk helemaal super! Neem contact met ons op en we proberen zo snel mogelijk een reactie te sturen en eventuele vragen te beantwoorden.

Direct reserveren? Leuk! Dat kan via Beaujean. Hier zie je ook de beschikbaarheid en prijzen. Het is uiteraard ook mogelijk om via ons te reserveren. Persoonlijk contact met onze gasten vinden wij fijn en we kunnen dan ook eventuele vragen meteen beantwoorden.


Optioneel bij te boeken bij je verblijf bij ons:

Arrangement: 2x geserveerd ontbijt + 1x kookworkshop €70 p.p.

Ontbijt van Bart en Cecile
€12,50 p.p. Gezellig gedekte tafel, lekkere thee, koffie pruttelt, huisgemaakt brood, verse broodjes, croissants, kaas van de kaasboer, lokale vleeswaren, zelfgemaakte jam, eitje op verzoek (gebakken, gekookt, scrambled…) en meer van dit lekkers.
Kookworkshop
€50 p.p. Thema/menu in overleg. Heerlijk samen kokkerellen in het kookatelier en vervolgens lekker lang tafelen!
Diner
v.a. €35 p.p. Heerlijk meer gangen diner bereid en geserveerd in het kookatelier van de vakantiewoning.
Teamuitje
v.a. €25 p.p. Bijvoorbeeld een Wie is de mol-spel begeleid door Bart, in het omliggende natuurgebied van het Geuldal, tijdens een prachtige wandeling. Volledig middagprogramma.
Andere dingen die we graag voor je regelen
Kampvuurtje met huisgemaakte glühwein en marshmallows, bbq die klaarstaat, picknick in de wei, winters etentje in de buitenlucht met vuur en 1 pansgerecht op het vuur, wijnproeverij, high tea of high wine. Een eigen idee? Laat het ons weten!