Onze Vakantiewoning

voor 10 tot 26 personen

Het vakantiehuis bevindt zich in de vakwerkboerderij en heeft een oppervlak van ongeveer 400 m2. Er zijn 10 slaapkamers en 9 badkamers, waarvan 1 met ligbad. De woonkamer heeft een gezellige houtkachel en er is een grote landelijke keuken / kookstudio met genoeg plek voor iedereen om heerlijk aan tafel te zitten. De kookstudio heeft 2 ruime kookeilanden met een betonnen werkblad en er staat een prachtig handgemaakt La Canche Fornuis uit Frankrijk. In totaal zijn er 3 kookplekken en 3 grote ovens. Een oude werktafel geeft sfeer en de professionele vaatwasser, zorgt voor een razendsnelle afwasbeurt (3min). Ook is er nog een multifunctionele ruimte te gebruiken als spelletjeskamer, of bv vergaderruimte.

Tijdens de verbouwing hebben we zoveel mogelijk authentieke elementen behouden en waar mogelijk in ere hersteld. Elke kamer is een beetje anders en de badkamers hebben allemaal hun eigen unieke stijl en sfeer. Voor elk wat wils en we zeggen graag: “laat je verrassen door Hoeve Hurpesch”.

Vanuit de keuken loop je het terras op en de tuin in, die grenst aan de Geul. De zon gaat onder aan de terraszijde, dus er is lang zon! Buiten, in het verlengde van het terras, staat ook een steenoven waarin je heerlijk pizza’s kunt bakken (of broden). Aan de zuidkant is er ook nog een patio/beschut terras dat grenst aan de woonkamer (met openslaande deuren) waar het grootste deel van de dag de zon staat. Aan de voorzijde is er een wei met fruitbomen en aan de achterzijde een tuin met uitzicht over de heuvels. Ook staat er een trampoline.

De boerderij ligt midden in het Heuvelland, aan het einde van een doodlopend straatje of oprijlaan en is geheel omringd door tuin en weilanden. Langs de boerderij stroomt de Geul en Klitserbeek. In alle rust kun je hier genieten van het uitzicht en het Limburgse leven. Een gezellig weekend met familie of vrienden, een kookweekend of trainingen, workshops en vergaderen. Dit alles in een unieke, intieme, persoonlijke en gastvrije sfeer.
Gastvrijheid zit in ons bloed en indien gewenst vertellen we je bij aankomst alles over de vakwerkboerderij en de omgeving. Het is daarnaast ook mogelijk om een kookworkshop of diner te reserveren van Cecile of laat jullie eens extra verwennen door een heerlijk gedekte ontbijttafel met allerhande streekproducten, versgebakken broodjes en een versgebakken eitje. Kijk bij ons aanbod culinair voor de mogelijkheden.

Eén van de slaapkamers met badkamer, is rolstoelvriendelijk. Kleine (en grote) kinderen zijn van harte welkom. Kinderbedjes (3x) en kinderstoelen zijn aanwezig. Er zijn genoeg spelletjes in huis en ook buiten in de tuin kunnen ze lekker tikkertje spelen. Indien gewenst kunnen wij ook een heerlijke ontbijt, lunch of diner serveren aan onze gasten.

Of gewoon even helemaal niets doen, lekker luieren in een stoel, lijkt ons ook een goed idee.

Met een vers kopje koffie

Gezellig samen ontbijten in de ruime huiskamer, een wandeling door misschien wel het mooiste stukje van Nederland, lekker lunchen, eten of een pintje drinken in het reuze gezellige Mechelen – het kan hier allemaal en je loopt er zo naar toe. Wél even je laarzen aan, want de kortste route gaat door de wei, langs de koeien!