Prijzen & Beschikbaarheid

Wij werken samen met Beaujean Vacances die voor ons de reserveringen beheert. Als je op de kalender klikt zie je direct de beschikbaarheid en prijzen van de hoeve en kun je eventueel gelijk reserveren. De beschikbaarheid van de Hoeve inclusief huur van het Bakhuisje van Vrouw Holle vind je hier.

In 2020 wordt het Bakhuis alleen in combinatie met de Hoeve verhuurd. Vanaf 2021 is het ook mogelijk om het Bakhuis apart te huren voor 2-4 personen en evt. 2 kinderen.

Via het formulier hiernaast kun je ook een reserveringsaanvraag doen. Wij zullen je dan de beschikbaarheid en prijs doorgeven en kunnen, desgewenst, de reservering voor je concreet maken bij Beaujean. Persoonlijk contact met onze gasten vinden wij fijn en we kunnen dan ook eventuele vragen meteen beantwoorden. Heb je nog vragen of bepaalde wensen, neem dan gerust contact met ons op en we proberen zo snel mogelijk een reactie te sturen.

Reserveringsaanvraag

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.