Onze kookstudio

De kookstudio is onderdeel van de vakantiewoning. Op aanvraag is deze ook te huur voor 1 dag/avond.

Welkom in het walhalla van de (hobby)kok!
Een kookstudio waar alle liefde voor het koken (en eten) uit de pannen springt. Eenmaal het schort om, verandert menigeen in de nieuwe Jamie Oliver. Het is altijd ongelofelijk om te zien wat er met een groep gebeurt zodra er met een houten lepel in de pan geroerd moet worden. Iedereen doet mee en gaat glunderen.

De kookstudio is geschikt voor groepen en beschikt o.a. over een professioneel handgemaakt La Canche Citeaux Fornuis uit Frankrijk en uiteraard alle benodigde spullen om een heerlijk maal te bereiden. Het is een ruim opgezette keuken in huiselijke en landelijke sfeer met 3 kookstations, waarvan 2 hele ruime kookeilanden.

Cecile heeft een aantal themaworkshops die je kunt reserveren. Denk aan Limburgse klassiekers als Zoervleisj en Rijstevlaai, maar een luxere workshop of een combi met de houtoven is ook een mogelijkheid.

Zelf aan de slag? Dat kan ook! Wij adviseren je graag! Kruiden pluk je zelf uit onze kruidentuin en wellicht hangen er frambozen aan de struik of appels aan de boom die je kunt gebruiken. Na de workshop is het gezellig tafelen met z’n allen aan de 2 grote eettafels en als je wil kun je zo je bed inrollen. Beter kan niet toch?

Thema’s & Workshops

✓ Limburgse streekproeverij
✓ Spaanse tapas
✓ Vegetarisch
✓ Italiaans
✓ Indiaas
✓ Mexicaans
✓ Nieuw! Mysterybox: welk team kookt het lekkerste gerecht? Onder begeleiding van kok en een coach. Erg leuk als teambuildingsactiviteit! (v.a. € 75 p.p.)
✓ Andere thema’s op aanvraag

Prijs v.a. € 50 – afhankelijk van groepsgrootte en thema.
We geven graag advies over een geschikt menu en workshop en kunnen deze ook op maat samenstellen.