Ontdek de Hoeve

Hoeve Hurpesch is een eeuwenoude rijksmonumentale typisch Zuid Limburgse vakwerkboerderij. De geschiedenis van het perceel gaat terug naar de 14e eeuw. Er heeft ooit een kasteel gestaan, omringd door een gracht. De huidige Klitserbeek die langs de boerderij stroomt herinnert hier nog aan. De hoeve ligt net buiten het centrum van Mechelen, in het gehucht Hurpesch, aan het einde van een doodlopend onverhard straatje. Vanuit het vakwerkhuis heb je uitzicht over de velden en de mooie glooiende heuvels van het Geuldal. Trek je wandelschoenen aan en loop via de achtertuin zo diverse wandelroutes die hier passeren.

De vakwerkboerderij herbergt een ruim vakantiehuis voor 26 personen, een professionele sfeervolle kookstudio en een mooie multifunctionele ruimte (lounge) met kachel/open haard voor bijeenkomsten. In de omliggende tuin kun je lekker rondwandelen, even niks doen, fruit plukken of verstoppertje spelen. Op het overdekte terras is het ook op iets koudere dagen en avonden nog heerlijk vertoeven. Zeker als het buitenkacheltje lekker staat te pruttelen met een vuurtje. Bart en Cecile komen je graag warme chocomel en marshmallows brengen!

Ook voor zakelijke bijeenkomsten is onze hoeve zeer geschikt. Trainingen, vergaderingen, teambuilding en workshops; het is allemaal mogelijk. We helpen je graag bij de vormgeving van een uniek verblijf.

In de tuin staat ook nog een voormalig Bakhuis. Deze zal in de toekomst worden gerenoveerd.

“De al lang uitgestorven herbergvader en -moeder blijken opeens springlevend!” (Hans en Liesbeth)

“Als je een prijs kunt krijgen voor verwennen, dan is ‘ ie voor jullie.” (Sephas)