Genieten & zo

Ontbijtjes, pizzanight, picknick, chef aan huis, exclusief diner, High Tea, High Wine, & meer…

Eens een keertje niet koken, maar lekker aanschuiven voor een heerlijk diner?  Je lekker laten verwennen en niks zelf hoeven te regelen? Goed plan! Wij hadden in 2011 een kleinschalig huiskamerrestaurant in Leiden en werden dat jaar bekroond als 1 van de beste 5 restaurants van Leiden (IENS Topper 2011). Ook in ons B&B maakten we graag met veel liefde 100en ontbijtjes voor onze gasten. Een feest!

Heb je speciale (dieet)wensen? Geen probleem!

Ontbijt

Stel je voor, wakker worden met de geur van verse koffie en broodjes en heerlijk uitgerust neerploffen aan de ontbijttafel. Wij serveren een overheerlijk ontbijt met zelfgebakken brood, kaas van de kaasboer, streekproducten en o.a. homemade jam! Ook pannenkoekjes, yoghurt, muesli, French toast, ontbijtmuffins zijn vaak terug te zien op tafel. Jarenlang stonden Bart en Cecile in hun B&B in Millingen met veel plezier in de ochtend eitjes te koken en pancakes te bakken. We durven het bijna niet te zeggen, maar onze ontbijtjes zijn stiekem zeer befaamd onder de vele gasten die wij in ons voormalige B&B hebben mogen ontvangen.

Prijs: Ontbijtmand €8 p.p., ontbijt €10 p.p., geserveerd ontbijt €15 p.p.

Diner, pizzanight, kookworkshop

Wij verzorgen graag jullie catering op maat. Er is vanalles mogelijk. Bij aankomst een aantal schalen heerlijke verse huisgemaakte lasagne met huisbrood en salades, hoef je zelf niks meer te doen – alleen in de oven zetten. Ook kunnen we een uitgebreid diner bereiden en serveren in de kookstudio van de vakantiewoning. Het menu stellen we op maat en in overleg samen. Ook erg leuk is een pizzanight met echte Italiaanse pizza’s uit de houtoven buiten. We stoken de pizza-oven op en bereiden heerlijke pizza’s voor jullie, erbij een salade en wijn. Om maar eens iets te noemen…

Prijs: pizzanight v.a. € 15 p.p., lasagne en toebehoren € 15 p.p., diner v.a. € 30 p.p., exclusief diner v.a. € 45 p.p., kookworkshop € 50 p.p.

Lunch, picknick, High Tea/Wine

Een boerenlunch, uitgebreide Italiaanse meergangen-lunch, Limburgs streeklunch, picknick in de wei. Of iets avontuurlijker als een proeverij van streekproducten met een glaasje bubbels van St. Martinus (te combineren met een leuke rondleiding door de wijngaard), een high tea met Blanche dael thee en huisgemaakte lekkernijen of een High Wine met kaasjes van Eyserhalte en bijzondere hartige hapjes.

Prijs: vanaf € 15 p.p.