Genieten & zo

Eens een keertje niet koken, maar lekker aanschuiven voor een heerlijk diner?  Je lekker laten verwennen en niks zelf hoeven te regelen? Goed plan! We werken samen met een aantal hele leuke ondernemers uit de regio. Allemaal heerlijke, eerlijke, pure en lekkere ingrediënten. Zo halen wij ons vlees deels bij Kuusj uit Mechelen (De Varkenshoederij) en rijden we graag even naar Reijmerstok voor de heerlijke kazen en eieren van de zuivelboerderij. Daarnaast: wij maken alles zelf, niks kant en klaar! En we houden zelf ook van heerlijk eten, haha. Laat je Lekker verwennen. We doen dat heeel graag!

Wij hadden in 2011 een kleinschalig huiskamerrestaurant in Leiden en werden dat jaar bekroond als 1 van de beste 5 restaurants van Leiden (IENS Topper 2011). Ook in ons B&B maakten we graag met veel liefde 100en ontbijtjes voor onze gasten. Een feest! Heb je speciale (dieet)wensen? Geen probleem!

Je kunt de cateringopties direct reserveren bij je verblijf. Ook sturen we je graag een aantal concrete menuvoorstellen, als je dat prettig vindt. Uiteraard maken wij ook graag een voorstel op maat op basis van jullie wensen.

Voor het aanbod van kookworkshops kun je hier kijken. 

Ontbijt & Lunch

v.a. € 8 p.p.

Diner, Pizzanight, BBQ & meer

v.a. € 15 p.p.

Privé kok, exclusief diner

v.a. € 50 p.p.

Picknick in de wei, High Wine/Tea & Proeverijen

v.a. € 20 p.p.