Een aantal keer per jaar organiseren wij een bijzonder weekend. Een kadootje voor jezelf en of een ander.
Denk aan kookworkshops, retraite, inspiratie, meditatie, wandelen, buiten, tuinieren, mindfulness of een combinatie daarvan.
Niet zweverig, vooral bijzonder, leuk, memorabel, lekker, ontspannen.

Het eerstvolgende weekend dat wij organiseren wordt een echt verwenweekend. Even heerlijk ertussen uit! Een weekendje pure verwennerij. Dit weekend is voor jou en echt een kadootje voor jezelf. Jij bepaalt waaraan je mee wilt doen en wat je leuk vindt. Er is genoeg ruimte voor jezelf en wil je alleen maar lekker wandelen en genieten van de omgeving, dan is dat ook prima. De hele dag bij de kachel zitten? Ook dat mag! Dit weekend is zeer geschikt voor individuele deelname, maar ook heel gezellig met een vriend, vriendin, zus, broer, dochter, etc. Het is ook mogelijk om met z’n 3-en of 4-en te komen.

We zullen dit weekend in ieder geval onderstaande activiteiten organiseren waar je (uiteraard gratis) aan kunt deelnemen >>>

winterkampvuur met marshmellows en glühwein | gezamenlijke maaltijd | kookworkshop en diner | brood maken en bakken in de buiten oven | klanksessie en ontspanning | mindfulness-oefeningen/wandeling | brainstormwandeling | gezellige borrel | ruimte voor coaching | ochtendwandeling

Het verwenweekend begint op vrijdagen met inloop v.a. plusminus 17 uur en duurt tot zondag 14 uur (waarna je natuurlijk zelf nog op eigen gelegenheid kunt gaan wandelen, Maastricht bezoeken, drankje drinken in het boscafé of op een van de vele andere manieren kunt genieten van het prachtige Heuvelland).

Heb je een eigen groepje van minimaal 10 personen, en wil je graag een bijzonder weekend bij ons verblijven dan maken we graag een voorstel op maat. Een heerlijk weekend met vriendinnen of vrienden, met veel lol, koken, wandelen, inspiratie, rust, ruimte en gezelligheid. Je kunt ons een berichtje sturen of je gegevens hiernaast invullen, dan nemen we z.s.m. contact met je op.

Komende data:

verwenweekend

15 – 17 feb 2019

verwenweekend

29 nov – 1 dec 2019

✓ Eigen kamer (of gedeelde kamer met vriend/ vriendin).
✓ Ruime kamers met eigen sanitair (douche/ bad & toilet)
✓ Volledig verzorgd en zonder verborgen kosten
✓ Alle maaltijden inclusief
✓ Inclusief drankjes en versnaperingen
✓ Inclusief beddengoed en handdoeken
✓ Inclusief diverse activiteiten waar je optioneel aan deel kan nemen. Alles mag, niets hoeft
✓ Groepsgrootte +/- 10-15 personen
✓ Prijs all in: € 375 p.p. (eigen kamer) of € 325 p.p. (gedeelde kamer)