Arrangementen & Activiteiten

Wij organiseren een aantal activiteiten voor onze gasten. Hieronder een aantal mogelijkheden. Uiteraard  maken we graag een programma op maat, afgestemd op jullie wensen en budget.

Pizza avond € 15 p.p.
We stoken de buitenoven op en maken heerlijke authentieke pizza’s voor jullie. Helpen kneden of beleggen mag altijd als je dat leuk vindt.

Ontbijtmand € 8 p.p.
Lekker gevulde ontbijtmand met verse broodjes, huisgemaakt brood, jam, gekookt eitje, kaas van de kaasboer, Limburgse stroop, vleesbeleg uit Mechelen van de varkenshoederij, stukje fruit.

Ontbijt van Bart en Cecile € 10 p.p.
Gezellig gedekte tafel, lekkere thee, koffie pruttelt, huisgemaakt brood, verse broodjes, croissants, kaas van de kaasboer, lokale vleeswaren, zelfgemaakte jam, eitje op verzoek (gebakken, gekookt, scrambled…) en meer van dit lekkers.

Geserveerd ontbijt van Bart en Cecile € 15 p.p.
Idem als hierboven, maar dan volledig geserveerd en opgeruimd!

High Tea € 22,50 p.p.
Hemelse heerlijkheden, alles zelfgemaakt door Cecile.

High Wine v.a. € 15 p.p.
Streekproeverij begeleid met heerlijke wijntjes van St. Martinus

Kookworkshop € 50 p.p.
Thema/menu in overleg. Heerlijk samen kokkerellen in het kookatelier en vervolgens lekker lang tafelen!

Diner € 35 p.p. (v.a.)
Heerlijk meer gangen diner bereid en geserveerd in het kookatelier van de vakantiewoning.

BBQ € 25 p.p.
Bijzonder wereldse bbq. Ook weer alles zelfgemaakt door Cecile. En we kunnen uiteraard rekening houden met de niet-vleeseter.

Teamuitje € 25 p.p. (v.a.)
Bijvoorbeeld een Wie is de mol-spel begeleid door Bart, in het omliggende natuurgebied van het Geuldal, tijdens een prachtige wandeling. Volledig middagprogramma.

Verwenweekend € 65 p.p.
2x Geserveerd ontbijt + kookworkshop

Weekend volledig verzorgd € 85 p.p.
Koffie en vlaai bij aankomst + 2x ontbijt, 1x maaltijd, 1x geserveerd diner of kookworkshop.

Bijzonder weekendje weg € 295 p.p.
Minimaal 10 personen. Een kadootje voor jezelf en of een ander. Denk aan kookworkshops, retraite, inspiratie, meditatie, wandelen, buiten, tuinieren, mindfulness of een combinatie daarvan. Niet zweverig, vooral bijzonder, leuk, memorabel, lekker, ontspannen. Volledig verzorgd, incl. 2 overnachtingen.

Andere dingen die we graag voor je regelen
Kampvuurtje met huisgemaakte glühwein en marshmallows, bbq die klaarstaat, picknick in de wei, winters etentje in de buitenlucht met vuur en 1 pansgerecht op het vuur, wijnproeverij, high tea of high wine. Een eigen idee? Laat het ons weten!

” Het was een heerlijk weekend met zo’n enorm goede verzorging, en echt aan alles is gedacht in huis, super plek met super hosts, ook de manier waarop jullie de catering doen, jullie zijn er maar toch met afstand die de groep vraagt of juist niet vraagt, heel knap hoe jullie dat doen, op een natuurlijke prettige manier met heel veel vrolijke positieve energie op een prachtige plek midden in de stilte van de natuur. De gerechten zijn al nagemaakt bij de verschillende families thuis! Wat een smaak! Kortom een lovende recensie voor jullie! een tien! ”

Isabelle (en 15 vriendinnen)


“Als je een prijs kunt krijgen voor verwennen, dan is ‘ ie voor jullie.”

Sephas