Arrangementen & Activiteiten

Wij organiseren een aantal activiteiten voor onze gasten. Hieronder een aantal mogelijkheden.

We vinden het heerlijk om onze gasten te verwennen. Heb je interesse om het gehele weekend in de watten gelegd te worden, en wil je graag meer een hotelservice, dan is dat ook mogelijk. We doen je graag een voorstel op maat!

Onderstaande prijzen zijn op basis van minimaal 20 personen. Ben je met minder personen, dan doen we je graag een voorstel op maat!

Pizza avond € 25 p.p.
We stoken de buitenoven op en maken heerlijke authentieke pizza’s voor jullie. Helpen kneden of beleggen mag altijd als je dat leuk vindt.  Erbij een salade en wat antipasti.

Pizza DIY € 12,50 p.p.
Alles zelf doen, maar niet de boodschappen? Wij zorgen voor een makkelijk vuurtje, de pizza-tools, vers deeg, homemade tomatensaus, mozzarella, al het beleg en lekkere receptjes en je kunt zelf als Mario aan de slag! Zelf regel je eventueel een salade. Wél op tijd beginnen want de pizza-oven moet 2uur van tevoren worden opgestookt (Bart geeft graag uitleg).

Ontbijtmand € 8 p.p. (zelf afwassen)
Lekker gevulde ontbijtmand met verse broodjes, croissantjes, sapje, jam, gekookt eitje, kaas van de kaasboer, Limburgse stroop, biologisch vleesbeleg uit de streek en allerhande lekkers. Op een tijdstip naar keuze gebracht!

Ontbijt van Bart en Cecile € 12,50 p.p. (zelf afwassen)
Buffet-style; lekkere thee, koffie pruttelt, verse broodjes, croissants, kaas van de kaasboer, lokale vleeswaren, zelfgemaakte jam, eitje op verzoek (gebakken, gekookt, scrambled…), een keer American pancakes vd plancha en meer van dit lekkers.

Verwenontbijt van Bart en Cecile € 17,50 p.p.
Idem als hierboven, maar dan ook alles weer opgeruimd en afgewassen!

High Tea € 25 p.p.
Hemelse heerlijkheden, alles zelfgemaakt door Cecile.

High Wine € 25 p.p.
Streekproeverij begeleid met heerlijke wijntjes van St. Martinus.

Kookworkshop v.a. € 50 p.p.
Thema/menu in overleg. Heerlijk samen kokkerellen in het kookatelier en vervolgens lekker lang tafelen!

Diner v.a. € 40 p.p. 
Heerlijk meer gangen diner met privé kok, bereid in het kookatelier van de vakantiewoning.
Inclusief bediening mogelijk met meerprijs.

BBQ € 25 p.p.
Bijzonder wereldse bbq. Ook weer alles zelfgemaakt door Cecile. Lekker en eerlijk vlees van o.a. Kuusj uit Mechelen. En we kunnen uiteraard rekening houden met de niet-vleeseter.
Met kok en afwasser € 35 p.p.

Hotelervaring
Wil je niks zelf regelen, en alles in huis hebben, de boel geregeld, verzorgd, en bediend – informeer dan naar de full-service mogelijkheden. We staan graag voor je klaar!

Gespreid Bedje € 32,50 p.p.
We zorgen voor een heerlijke aankomst: opgemaakte bedden en handdoeken, koffie, thee, toiletpapier, theedoeken, kaarsjes, vaatdoekjes, gevulde fruitmand van de boer.

Verwenweekend € 75 p.p.

2x verwenontbijt van Bart en Cecile + kookworkshop.

Weekend catering € 100 p.p.
Koffie en vlaai bij aankomst + 2x verwenontbijt, 1x maaltijd, 1x geserveerd diner of kookworkshop.

Weekend full service v.a. € 175 p.p.
Koffie en vlaai bij aankomst + 2x ontbijt, 1x maaltijd, 1x geserveerd diner of kookworkshop. Opgemaakte bedden en handdoeken. Alle overige boodschappen zijn geregeld: snacks, fruit, drankjes, wijn, bier, etc. Op maat!

Wijn en spijs € 25 p.p.
Rondwandeling naar Wijngaard St. Martinus + rondleiding. Terug bij de vakantiewoning een heerlijke happenplank met borrel. Evt. bij een buitenvuurtje.

Teamuitje v.a. € 45 p.p.
Bijvoorbeeld een Wie is de mol-spel begeleid door Bart, in het omliggende natuurgebied van het Geuldal, tijdens een prachtige wandeling. Volledig middagprogramma.

Sjravelrun € 45 p.p.
Actief erop uit: bootcamp meets obstacle run, maar dan met het mooiste uitzicht van Nederland. Klauteren, klimmen, door de Geul of modder. Zwaarte en duur kan op maat worden gemaakt. Begeleid door ervaren trainers. (duur minimaal 2,5 uur)

Schapendrijven € 40 p.p.
Een superleuke activiteit. De schapen komen naar Hoeve Hurpesch en jullie gaan aan de slag met schapendrijven. Ook erg leuk als teambuilding. Incl. koffie en vlaai en een teamcoach.

Bijzonder weekendje weg € 395 p.p.
Minimaal 12 personen. Een kadootje voor jezelf en of een ander. Denk aan kookworkshops, retraite, inspiratie, meditatie, wandelen, buiten, tuinieren, mindfulness of een combinatie daarvan. Niet zweverig, vooral bijzonder, leuk, memorabel, lekker, ontspannen. Volledig verzorgd, incl. 2 overnachtingen.

Andere dingen die we graag voor je regelen
Kampvuurtje met huisgemaakte glühwein en marshmallows, bbq die klaarstaat, picknick in de wei, winters etentje in de buitenlucht met vuur en 1 pansgerecht op het vuur, wijnproeverij, high tea of high wine. Een eigen idee? Laat het ons weten!

” Het was een heerlijk weekend met zo’n enorm goede verzorging, en echt aan alles is gedacht in huis, super plek met super hosts, ook de manier waarop jullie de catering doen, jullie zijn er maar toch met afstand die de groep vraagt of juist niet vraagt, heel knap hoe jullie dat doen, op een natuurlijke prettige manier met heel veel vrolijke positieve energie op een prachtige plek midden in de stilte van de natuur. De gerechten zijn al nagemaakt bij de verschillende families thuis! Wat een smaak! Kortom een lovende recensie voor jullie! een tien! ”

Isabelle (en 15 vriendinnen)


“Als je een prijs kunt krijgen voor verwennen, dan is ‘ ie voor jullie.”

Sephas