Arrangementen & Activiteiten

Wij organiseren een aantal activiteiten voor onze gasten. Hieronder een aantal mogelijkheden. Genoemde prijzen gelden bij een groepsgrootte van minimaal 20 personen. Heb je andere wensen of ben je met minder personen dan doen we je graag een voorstel op maat.

Pizza avond € 20 p.p.
We stoken de buitenoven op en maken heerlijke authentieke pizza’s voor jullie. Helpen kneden of beleggen mag altijd als je dat leuk vindt.  Erbij een salade en wat antipasti. Incl. wijn.

Ontbijtmand € 8 p.p.
Lekker gevulde ontbijtmand met verse broodjes, huisgemaakt brood, jam, gekookt eitje, kaas van de kaasboer, Limburgse stroop, vleesbeleg uit Mechelen van de varkenshoederij, stukje fruit.

Ontbijt van Bart en Cecile € 12,50 p.p.
Gezellig gedekte tafel, lekkere thee, koffie pruttelt, huisgemaakt brood, verse broodjes, croissants, kaas van de kaasboer, lokale vleeswaren, zelfgemaakte jam, eitje op verzoek (gebakken, gekookt, scrambled…) en meer van dit lekkers.

Geserveerd ontbijt van Bart en Cecile € 17,50 p.p.
Idem als hierboven, maar dan volledig geserveerd en opgeruimd!

High Tea € 22,50 p.p.
Hemelse heerlijkheden, alles zelfgemaakt door Cecile.

High Wine € 25 p.p.
Streekproeverij begeleid met heerlijke wijntjes van St. Martinus

Kookworkshop € 35 p.p.
Thema/menu in overleg. Heerlijk samen kokkerellen in het kookatelier en vervolgens lekker lang tafelen!

Diner € 35 p.p. 
Heerlijk meer gangen diner bereid en geserveerd in het kookatelier van de vakantiewoning.

BBQ € 17,50 p.p.
Bijzonder wereldse bbq. Ook weer alles zelfgemaakt door Cecile. Lekker en eerlijk vlees van o.a. Kuusj uit Mechelen. En we kunnen uiteraard rekening houden met de niet-vleeseter.

Teamuitje v.a. € 25 p.p.
Bijvoorbeeld een Wie is de mol-spel begeleid door Bart, in het omliggende natuurgebied van het Geuldal, tijdens een prachtige wandeling. Volledig middagprogramma.

Sjravelrun € 30 p.p.
Actief erop uit: bootcamp meets obstacle run, maar dan met het mooiste uitzicht van Nederland. Klauteren, klimmen, door de Geul of modder. Zwaarte en duur kan op maat worden gemaakt. Begeleid door ervaren trainers. (duur minimaal anderhalf uur)

Schapendrijven € 40 p.p.
Een superleuke activiteit. De schapen komen naar Hoeve Hurpesch en jullie gaan aan de slag met schapendrijven. Ook erg leuk als teambuilding. Incl. koffie en vlaai en een teamcoach.

Verwenweekend € 60 p.p.
2x Geserveerd ontbijt + kookworkshop

Weekend volledig verzorgd € 80 p.p.
Koffie en vlaai bij aankomst + 2x ontbijt, 1x maaltijd, 1x geserveerd diner of kookworkshop.

Bijzonder weekendje weg € 325 p.p.
Minimaal 12 personen. Een kadootje voor jezelf en of een ander. Denk aan kookworkshops, retraite, inspiratie, meditatie, wandelen, buiten, tuinieren, mindfulness of een combinatie daarvan. Niet zweverig, vooral bijzonder, leuk, memorabel, lekker, ontspannen. Volledig verzorgd, incl. 2 overnachtingen.

Andere dingen die we graag voor je regelen
Kampvuurtje met huisgemaakte glühwein en marshmallows, bbq die klaarstaat, picknick in de wei, winters etentje in de buitenlucht met vuur en 1 pansgerecht op het vuur, wijnproeverij, high tea of high wine. Een eigen idee? Laat het ons weten!

” Het was een heerlijk weekend met zo’n enorm goede verzorging, en echt aan alles is gedacht in huis, super plek met super hosts, ook de manier waarop jullie de catering doen, jullie zijn er maar toch met afstand die de groep vraagt of juist niet vraagt, heel knap hoe jullie dat doen, op een natuurlijke prettige manier met heel veel vrolijke positieve energie op een prachtige plek midden in de stilte van de natuur. De gerechten zijn al nagemaakt bij de verschillende families thuis! Wat een smaak! Kortom een lovende recensie voor jullie! een tien! ”

Isabelle (en 15 vriendinnen)


“Als je een prijs kunt krijgen voor verwennen, dan is ‘ ie voor jullie.”

Sephas