Trainen & Vergaderen

Vergaderen in Hoeve Hurpesch is een bijzondere ervaring. Een bijeenkomst die net even anders is en voor teams die anders durven denken. Weg van alle drukte, geen standaard kamers of conferentiezaal, maar een inspirerende plek in een eeuwenoud vakwerkhuis. Je kunt hier, ver weg van je werkplek met je collega’s vergaderen, inspiratie opdoen, een presentatie geven, een netwerkbijeenkomst organiseren of bijvoorbeeld een training of workshop geven tijdens je verblijf bij ons. Zet je neer aan onze grote vergadertafel, kook eens met elkaar, geniet van het haardvuur en leer elkaar beter kennen. Genoeg ruimte voor een echt goed gesprek.

In het vakwerkhuis staat een zeer ruime tafel voor een brainstormsessie, en bij het vuur of op het terras kun je lekker even ontspannen. De omliggende tuin, wandelpaden en velden zijn perfect voor een breakout. Maak tijdens de pauze een ommetje in de boomgaard en laat je gedachten de vrije loop. We verwennen jullie graag met een huisgemaakt ontbijt, lunch en of diner met lokale producten.

Je huurt de accommodatie in zijn geheel, voor 1 of meerdere dagdelen. We kunnen hierbij alle regelzaken uit handen nemen en het gehele verblijf van top tot teen regelen, maar doe-het-zelf is ook mogelijk. We bieden o.a. een 2-daags zakelijk arrangement, met diverse activiteiten (bv. communicatietraining, Wie is de?-spel, dropping, kookworkshop) die in overleg en op maat worden gemaakt, incl. 1 overnachting en heerlijke catering v.a. € 200 p.p.

We hebben ook een kleinere vergaderruimte die per dagdeel te huur is voor kleinere groepen tot 10 personen.

Uiteraard hebben wij een beamer, projectiescherm, flipover en draadloos internet.

Meer informatie over onze prijzen en mogelijkheden stuur een bericht via ons contactformulier en we nemen zsm contact met je op.

Aan de slag, ontspanning, erop uit

Jullie vergadering verdiepen met een teambuildingsactiviteit? Bart is coach en trainer en verzorgt trainingen en workshops op maat en kan jullie van dienst zijn met bijvoorbeeld een communicatietraining of een training over feedback-vaardigheden, maar ook een Wie is de Mol-spel is mogelijk.

In de keuken kun je de dag doornemen en relativeren, terwijl je lekker in de pan staat te roeren, tijdens een kookworkshop van Cecile. Of juist helemaal niks doen, en je lekker laten verwennen met een diner is natuurlijk ook mogelijk!