Aan de KOOK!

Je gaat met je team, vriendengroep of familie aan de kook in de ruime kookstudio. We hebben 3 ruime kookplekken in de keuken. In het midden staat een prachtig La Canche Fornuis met 3 ovens en rondom de 2 keukeneilanden – met mooie kookplaten – is er veel ruimte om gezellig te kokkerellen.
Je kan kiezen uit verschillende thema’s en wij zorgen voor een gezellig en smakelijke workshop op maat. De middagen beginnen doorgaans om 16uur met ontvangst en uitleg, waarna de schorten omgaan en we lekker met z’n allen gaan koken. Aansluitend gaan jullie aan tafel en presenteert iedere groep zijn eigen gerecht. Als het weer het toelaat kan dit ook buiten!

Kosten
v.a. € 55 p.p. (minimaal € 375) – afhankelijk van type workshop en aantal personen. Inclusief receptuur, drinken, koffie/thee.

Kookworkshops

Wat is er zoal mogelijk?

* Limburgs Mooiste: zoervleisj, mayonaise, frietjes, appelmoos…
* Spaanse tapas: albondigas, calabacín a la parilla, aïoli…
* Vegetarisch: Melanzane al parmiggiano, bosnische spinazietaart, zoete aardappel met salie, en nog meer lekkers…
* Italiaans: zelf pasta maken, pesto, bruschetta, panna cotta…
* Indiaas: naanbrood, butterchicken, mangochutney, raïta…
* Mexicaans: tortilla’s, fishtaco’s, pico de gallo, guacamole, burrito…

We geven graag advies over een geschikt menu en workshop en kunnen deze ook op maat samenstellen.

Naast de workshops die je met je eigen groep, familie of team kan doen in ons vakantiehuis, organiseert Cecile ook een aantal keer per jaar een kookweekend in het vakantiehuis. Je verblijft dan in ons vakantiehuis, waarbij je heerlijk tot rust kan komen, of lekker de benen kan strekken in de heuvels, afgewisseld met een leuk, lekker en vooral gezellig kookprogramma.

De eerstvolgende weekenden zullen wij plannen zodra de renovatie gereed is en hieronder plaatsen.

Hou me op de hoogte (of direct aanmelden)