Hoeve Hurpesch

Een aantal keer per jaar organiseren wij een bijzonder weekend. Een kadootje voor jezelf en of een ander. Denk aan kookworkshops, retraite, inspiratie, meditatie, wandelen, buiten, tuinieren, mindfulness of een combinatie daarvan. Niet zweverig, vooral bijzonder, leuk, memorabel, lekker, ontspannen.

Elk weekend begint op vrijdagavond (rond etenstijd) en eindigt zondag in de namiddag. De weekenden zijn inclusief:
– 2x overnachting met ontbijt
– 2x lunch
– 2x diner óf 1x diner en 1x kookworkshop
– alle drankjes en hapjes
– elk weekend wisselende activiteiten (zoals een wandeling, mindfulness-oefeningen, meditatie, brood bakken, kookworkshop) waar je vrijblijvend aan deel kan nemen

Prijs voor dit verblijf, inclusief 2 overnachtingen in Hoeve Hurpesch, ontbijt, lunch, diner, kookworkshop, drinken en activiteiten ligt rond de € 375 p.p. (afhankelijk van aantal deelnemers en periode). Je slaapt in een 2 persoonskamer (of 1 persoonskamer met toeslag).

Het komende weekend prikken we graag met jou in overleg een datum. Deze zal in het voorjaar plaatsvinden. We organiseren een verblijf met lekker en gezond eten en koken, ontspanning, wandelen, en rust en ruimte voor jezelf. Voor de liefhebbers is er ook de mogelijkheid om een aantal meditatie-oefeningen te doen en is er tijd voor een goed gesprek. Heb je interesse? Stuur een mail of meld je hiernaast aan. Na je vrijblijvende aanmelding ontvang je van ons meer informatie en kijken we naar een geschikte datum.

Dat klinkt leuk!

Nieuwsgierig en wil je meer weten? Of direct een plekje voor het komende bijzondere weekend reserveren? Neem dan via onderstaande formulier contact met ons op.