Ontbijt, lunch, diner & meer

Indien gewenst kun je je verblijf bij ons reserveren inclusief ontbijt, lunch of diner. Jarenlang stonden Bart en Cecile in hun B&B in Millingen met veel plezier in de ochtend eitjes te koken en pancakes te bakken. We durven het bijna niet te zeggen, maar onze ontbijtjes zijn stiekem zeer befaamd onder de vele gasten die wij in ons voormalige B&B hebben mogen ontvangen.

Eens een keertje niet koken, maar lekker aanschuiven voor een heerlijke maaltijd? Goed plan! Van meer gangen diner, tot een paar schalen échte Italiaanse lasagne? Boerenlunch, picknick, High Tea? We regelen het graag voor je. We organiseren ook geregeld pizza-avonden voor onze gasten – bij voorkeur buiten bij een knapperend vuurtje en met een dikke trui aan. Neem contact met ons op om de mogelijkheden en jullie wensen te bespreken.

Stel je voor, wakker worden met de geur van verse koffie en broodjes en heerlijk uitgerust neerploffen aan de ontbijttafel. Wij serveren een overheerlijk ontbijt met zelfgebakken brood, kaas van de kaasboer, streekproducten en o.a. homemade jam! Ook pannenkoekjes, yoghurt, muesli, French toast, ontbijtmuffins zijn vaak terug te zien op tafel.

Uiteraard kunnen we ook een heerlijke lunch en diner voor je bereiden. In het verleden hebben Cecile en Bart een mini-huiskamerrestaurantje gehad in Leiden die in het eerste jaar als IENS-topper werd bekroond (als 1 van de 5 restaurants in Leiden). We doen graag ons best om iets bijzonders en heerlijks te bereiden. Zoveel mogelijk biologisch en met veel producten uit de streek.

Heb je speciale (dieet)wensen? Wij regelen het.